Loading...

Live communicatie & Tailor made events

Live communicatie & Tailor made events

Field marketing, product activatie of een fantastisch feest?

Music & Friends is een full-service boekingskantoor en evenementenbureau. Wij creëen zakelijke- en feestelijke evenementen in opdracht van merken, bedrijven, instellingen, overheid en particulieren. Wij creëren niet zomaar een evenement, wij creëeren ‘hét evenement’, tailor made, zodat we mensen echt raken in het hart en die het DNA van merken en bedrijven verder versterken en uitdragen.

Draait uw event om Live-communicatie, of gaat het om een gezellig en goed georganiseerd evenement met alleen een feestelijke doelstelling? Een personeelsfeest, jubileumfeest, kick-off, incentive, opening, productintroductie, jaarvergadering, congres, leerconferentie of dealerdag: wij geven er graag samen met u vorm aan. WE CREATE, YOU CELEBRATE !!

Wat kun je van ons verwachten?
Wij adviseren over o.a. locatie, catering, decoratie, techniek, vervoer en natuurlijk het entertainment. De creatie, regie, productie en organisatie van uw event is bij ons ervaren team in uitstekende handen!

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.OFFERTE AANVRAAGEen greep uit onze events
Motorola - Product Introductie & Live Event
Intersport - Staffevent ''sport to the people''