RadioRave!

 

60, 90 of 120 minuten

(excl. techniek, licht en geluid)

of complete show voor 3 of 4 uur

(incl. techniek, licht en geluid)!

 

Boek hier jouw show.

EXCLUSIEF BIJ MUSIC & FRIENDS: DE RADIORAVE!

 

Twee ervaren DJ’s slaan de handen in één. Succes verzekerd!

 

Ben jij klaar om compleet uit je dak te gaan en te Raven voor je leven met dé radio DJ’s van Nederland? Menno de Boer en Barry Paf nemen je mee naar de vetste hits en tofste beats. Of het nu gaat om de grote evenementen als Koningsdag, de Nijmeegse Vierdaagse, de regionale tentfeesten of de grootste clubs. Geen enkel publiek kan blijven staan bij deze wervelende RadioRave! Na jaren samen draaien zijn Barry en Menno compleet op elkaar in gespeeld en weten ze 1 ding zeker: 1 + 1 = 3. Iedere dancezone transformeert in een extatisch feest.

 

Met de RadioRave bouwen ze door op hun  jarenlange feestervaring. Een concept dat verder gaat dan alleen muziek. Het gaat om een beleving en gevoel: Feesten alsof morgen niet bestaat.

 

De RadioRave is een concept dat uitblinkt door de een high energy show met te gekke pieken! In diverse shows van 60 min. tot 4 uur wordt in korte explosieve blokken het dak er vanaf gedraaid. Een ding is zeker! Je wilt nooit meer naar huis.

RadioRave Show

Complete show met techniek

De Radiorave is te boeken als complete show met avondvullend programma. Prijzen op aanvraag.

Inprikken

Inprikken

Wil je de RadioRave liever kort boeken of plaatsen binnen een bestaande line up? Dan kies je voor de inprikset van 60, 90 of 120 minuten. Prijzen op aanvraag.

Boekingen

Solo boekingen

De RadioRave dj’s zijn ook los te boeken. Wil jij Menno de Boer of Barry Paf op jouw event? 

 

Voor meer informatie over de dj’s, beschikbaarheid en tarieven neem je vrijblijvend contact met ons op.

RadioRave DJ’s