Over dit project

SILVAN STOET

Silvan Stoet bouwde als klein, driejarig jochie al zijn eigen ‘studio’ van kartonnen dozen. Een man met een plan! Op zijn veertiende maakte hij zijn allereerste radioprogramma bij de Domroep in Utrecht. Daarna ging hij aan de slag als dj bij City FM en deed hij verschillende televisieklussen. Zo presenteerde hij voor SBS6 het televisieprogramma Welkom Wehkamp en werkte hij enkele jaren voor verschillende grote tv-shows als publieksopwarmer.

 

Silvan Stoet heeft door de jaren heen zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van presentatie en entertainment. Hij werkte elf jaar als publieksopwarmer bij tientallen grote tv-shows als Idols, Staatsloterij Show, Weekend Miljonairs en X-Factor.

 

Sinds 1996 gaat hij al op pad voor o.a. de Radio Veronica Drive-in Show, Yorin FM, de Hitkrant Mega Party en BreakOut Dance Party.

 

Daarnaast was Silvan vier keer resident DJ van het Holland Heineken House, tijdens de Olympische Spelen in Japan 1998, Australië 2000, Salt Lake City 2002 en Griekenland 2004. Dit evenement groeide uit tot de ontmoetingsplek van sporter en supporter.

 

Tijdens de Olympische huldigingen zorgde Silvan samen met de VIP gastpresentatoren zoals Erica Terpstra, Jack van Gelder, Paul de Leeuw, Humberto Tan en zelfs Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander van Oranje Nassau voor bijzondere en onvergetelijk momenten.

Ook draaide hij in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 tijdens het Oud&Nieuw Staatsloterij Event op het Museumplein, de Dam en bij het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam. Hij werkte samen met Roel van Velzen, Marco Borsato, Anouk, Trijntje Oosterhuis en vele anderen.

 

Silvan verzorgt in de afgelopen jaren als DJ de events voor bedrijven als Telegraaf, Eneco, SHELL, de NS, KPMG, Pon Dealer, Hoogvliet, Mercedes Benz Nederland, Randstad enz.

 Zo werkt het

Zoek een artiest

Gebruik de filter of zoek naar 'n specifieke artiest

Beschikbaar?

We laten je snel weten of je keuze beschikbaar is

Boek de artiest

Boek direct je artiesten, acts of programmaCategorie
DJ's, Radio 10