Over dit project

 

Ronald Kloosterman

 

Ronald is een echte allrounder, en past zich door zijn jarenlange ervaring met gemak aan, aan iedere gewenste draaistijl, dance, urban, après ski, classics, en foute hits, alles gaat in de blender en zo bezorgt hij zijn publiek, met zijn unieke manier van mixen, presentatie en tomeloze energie, telkens weer een onvergetelijke avond. 

Hij begon bij een lokale drive-in-show waar hij de hits aan elkaar mixte. Maar binnen de kortste keren werd hij, dankzij zijn unieke manier van draaien gevraagd voor de grotere en meer bekende uitgaanscentra in Nederland, maar ook in het buitenland waaronder o.a. Duitsland, België, Spanje, Zwitserland, Albanie, Hongarije, Polen en Aruba. Ook was hij jarenlang één van de vaste Dj’s van de Flügel drive-inn-show, waarmee hij, in bijna iedere club of feesttent, door het hele land is geweest.

Tegenwoordig draait hij nog wekelijks als resident in diverse clubs en kroegen, vaak samen met de grote namen uit de muziek industrie waaronder o.a. Party Squad, La Fuente, Kraantje Pappie, Feest DJ Ruud, Darkraver, Paul Elstak, Outsiders, en vele anderen.Zo werkt het

Zoek een artiest

Gebruik de filter of zoek naar 'n specifieke artiest

Beschikbaar?

We laten je snel weten of je keuze beschikbaar is

Boek de artiest

Boek direct je artiesten, acts of programmaCategorie
538 Die Verrückte Stunde Live, Allround, DJ's