Over dit project

DENNIS VERHEUGD

Dennis is een bezige bij, maar niet alleen voor Radio 10! Hij draait namelijk, net als collega René Verkerk, regelmatig in clubs en op grote feesten. De radio-dj is een echt gezelligheidsdier, wat ook blijkt uit zijn levensspreuk: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

 

Inmiddels zit Dennis alweer 13 jaar bij Radio 10, waar hij momenteel luisteraars verblijdt in het weekend. In zijn programma kun je o.a. meespelen met het spel Looking Out For #1, waarin je mooie prijzen kunt winnen door de nummer 1 uit een bepaald jaar te raden. Ieder weekend tussen 16.00 en 19.00 uur. Verder presenteert hij op vrijdagavond van 22.00 tot middernacht de Radio 10 Powermix waarin de beste disco en dance hits uit de 70’s tot nu naadloos aan elkaar worden gemixt.

 

Dennis is ook een meester in het draaien en mixen met videoclips! Tijdens Classics feesten is het een feest der herkenning.

Je hoort niet alleen de hits van toen maar de videoclips die erbij gedraaid worden, brengen je weer helemaal terug naar de 80’s 90’s en 00’s!Zo werkt het

Zoek een artiest

Gebruik de filter of zoek naar 'n specifieke artiest

Beschikbaar?

We laten je snel weten of je keuze beschikbaar is

Boek de artiest

Boek direct je artiesten, acts of programmaCategorie
DJ's, Radio 10