Loading...

DJ ShowCees

Title of Image
Over DJ ShowCees

DJ Showcees (Cees Ruseler) geboren op 7 juni 1986 in het altijd mooie en gezellige Noord-Hollandse dorpje "De Rijp". Op jonge leeftijd was hij gek op muziek en liep hij mijn zijn bandrecorder de straten onveilig te maken. Op 17 jarige leeftijd kreeg hij de verslaving pas echt te pakken en begon zich in te leven in het DJ wereldje. Één ding wist hij zeker "Als ik draai moet het altijd een feest zijn"

In 2011 werd DJ Showcees voor het eerst genomineerd voor de Populairste opkomende feest DJ van Nederland waar hij met een paar stemmen verschil van de nummer 1 en 2 er vandoor ging met de 3e plaats. Tegenwoordig is DJ Showcees niet meer weg te denken in de feesttenten, kroegen, discotheken en festivals, maar ook zal je hem vaak tegen komen op je vakanties naar Oostenrijk, Italië, Griekenland. Spanje en noem maar op. Ook gaat hij voor Radio 538 het land in met de 538 DJ's On Tour en Die 538 Verrückte Stunde bekend van Evers Staat Op!

DJ Showcees heeft 1 motto: Groot worden door klein te blijven.

Of het nou gaat om 70's 80's en 90,s of Après-ski, Dance Classics, Goud van Oud, Fout, Puur Hollands of de Top 40!! Door zijn vele ervaring in binnen en buitenland is één ding zeker met DJ Showcees is het altijd feest !!


Waarvoor kun je mij boeken ?
538 DJ's On Tour
Die Verrückte Stunde
Allround DJ

BOEK MIJ NU !!